ATSKLEISK SAVO NATŪRALŲ GROŽĮ. TIKRA SU ELLAMÉ.

  • Intensyviai drėkina ir puoselėja odą

  • Priglunda tarsi antra oda

  • Poveikis juntamas iškart

Alfa lipoinė rūgštis

 

Alfa lipoinė rūgštis
Cheminis pavadinimas (INCI) :
Thioctic Acid (Alpha Lipoic Acid)
Funkcija: ANTIOKSIDANTAS

Laisvieji radikalai pažeidžia ląsteles, gaminančias kolageną ir elastiną, dėl to oda sensta žymiai greičiau ir pirmieji senėjimo požymiai gali išryškėti anksčiau įprasto laiko. Alfa lipoinė rūgštis pasižymi stipriu antioksidantiniu poveikiu. Ji padeda apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų poveikio ir pašalinti ankstesnius pažeidimus.

Be antioksidantinio poveikio alfa lipoinė rūgštis pasižymi ir priešuždegiminiu poveikiu, kuris taip pat padeda odai ilgiau išlikti jaunai. Naudojama išoriškai alfa lipoinė rūgštis yra lengvai absorbuojama. Ji įsiskverbia į ląsteles jų nepažeidžiant.

Placebo kontroliuojamoje studijoje, paskelbtoje britų dermatologijos žurnale ( British Journal of Dermatology) 33 moterys naudojo 5% alfa liponės rūgšties kremą ant vienos veido pusės ir placebo kremą ant kitos veido pusės. Tyrimas buvo vykdomas 3 mėnesius, kremą tepant 2 kartus per dieną. Po 12 eksperimento savaičių buvo stebimas žymus raukšlių ir kitų odos senėjimo požymių sumažėjimas toje veido pusėje, kurioje buvo naudojamas kremas su alfa lipoine rūgštimi, lyginant su kita veido puse, kurioje buvo naudojamas placebo kremas. Dar daugiau, tyrimas su pelėmis atskleidė odos raudonumo sumažėjimą po buvimo saulėje. Dėl to galime teigti, kad alfa lipoinė rūgštis apsaugo odą nuo saulės pažeidimų.