ATSKLEISK SAVO NATŪRALŲ GROŽĮ. TIKRA SU ELLAMÉ.

  • Intensyviai drėkina ir puoselėja odą

  • Priglunda tarsi antra oda

  • Poveikis juntamas iškart

Keramidai

 

Keramidai
Cheminis pavadinimas (INCI) :
Glycosphingolipids / Phospholipids / Acrylates C10-30 Alkyl Acrylate / Crosspolymer / Cholesterol / Sodium Hydroxide
Funkcija: ODOS KONDICIONAVIMO MEDŽIAGAEMOLIENTAS

Keramidai yra vieni pagrindinių odos epidermio sudedamųjų dalių. Jie randami ląstelės membranoje ir yra atsakingi už apsauginę, barjerinę odos funkciją. Taip pat atsako už transepiderminio vandens išsaugojimą, odos elastingumą.

Kartu su cholesteroliu ir sočiosiomis riebalų rūgštimis keramidai ant odos sudaro vandeniui nepralaidžią plėvelę ir taip apsaugo odą nuo vandens praradimo, padeda atstatyti drėgmės balansą ir prarastų keramidų kiekį odoje. Atstatoma natūrali odos būklė.

Kai odoje trūksta keramidų, oda negali įsisavinti kitų kosmetikos priemonių. Todėl papildžius odą keramidais, pasiekiamas didesnis ir kitų komponentų efektyvus poveikis. Keramidai gali būti naudojami ir plaukų priežiūrai.