ATSKLEISK SAVO NATŪRALŲ GROŽĮ. TIKRA SU ELLAMÉ.

  • Intensyviai drėkina ir puoselėja odą

  • Priglunda tarsi antra oda

  • Poveikis juntamas iškart

Koloidinis auksas

 

Koloidinis auksas
Cheminis pavadinimas (INCI) :
Sodium Bicarbonate / Cellulose Gum / Gold powder
Funkcija: ODOS KONDICIONAVIMO MEDŽIAGA

Koloidinis auksas yra neatskiriama senėjimo procesus atitolinančių kremų dalis, nes kaip tik jis sužadina kolageno ir elastino gamybą, sumažina tiek nežymias, neseniai atsiradusias raukšleles, tiek gilias raukšles.

Koloidinis auksas išoriškai vartojamas ir įvairių odos susirgimų gydymui. Jis pasižymi antibakterinėmis savybėmis, padeda pernešti deguonį į ląstelės vidų. Absorbuotas koloidinis auksas stimuliuoja mikrocirkuliaciją odoje, taip padidindamas fermentų aktyvumą ir atstatydamas pažeistas ląsteles. Taip pat papildo ir skatina mineralinių medžiagų pasisavinimą odoje, pagreitina ląstelių atsinaujinimą.