ATSKLEISK SAVO NATŪRALŲ GROŽĮ. TIKRA SU ELLAMÉ.

  • Intensyviai drėkina ir puoselėja odą

  • Priglunda tarsi antra oda

  • Poveikis juntamas iškart

Rožių žiedų ekstraktas

 

Damaskinių rožių žiedų aliejus / Prancūzinio erškėčio žiedų ekstraktas
Cheminis pavadinimas (INCI) :
Rosa Damascena Flower Oil / Rosa Gallica Flower Extract
Funkcija: ODOS KONDICIONAVIMO MEDŽIAGA/TONIKAS

Damaskinių rožių (lot. Rosa Damascena) žiedų aliejaus ir prancūzinio erškėčio (lot. Rosa Gallina) ekstrakto sudėtyje yra daugiau kaip 400 skirtingų odai naudingų komponentų. Ypatingai svarbūs yra taninai, kurie odą tonizuoja, stimuliuoja, skatina jos regeneraciją.

Kosmetikos priemonių sudėtyje naudojamas rožių aliejus taip pat turi antiseptinį, raminantį ir drėkinantį poveikį. Todėl jis yra tinkamas visų tipų, net ir sausai, sudirgusiai ar brandžiai odai. Taip pat rožių aliejus naudojamas trūkinėjantiems kapiliarams, egzemoms gydyti, uždegiminiams procesams ir paraudimui mažinti.