ATSKLEISK SAVO NATŪRALŲ GROŽĮ. TIKRA SU ELLAMÉ.

  • Intensyviai drėkina ir puoselėja odą

  • Priglunda tarsi antra oda

  • Poveikis juntamas iškart

Spirulinos ekstraktas

 

Spirulinos ekstraktas
Cheminis pavadinimas (INCI) :
Spirulina Platensis Extract
Funkcija: ODOS APSAUGOS MEDŽIAGA

Spirulinos (lot. Spirulina platensis) ekstrakto sudėtyje yra 60% augalinių baltymų, taip pat – riebiųjų rūgščių, nukleorūgščių (RNR ir DNR), B grupės vitaminų, vitamino C ir E. Ekstrakte yra ir karotenoidų, chlorofilo, fitocianino (baltymo, galinčio sustabdyti vėžinių ląstelių dauginimąsi).

Didelis baltymų ir amino rūgščių kiekis, esantis spirulinoje, stimuliuoja endogeninio kolageno ir kitų medžiagų, svarbių odos drėkinimui ir sveikai būklei, gamybą. Spirulina neutralizuoja laisvųjų radikalų poveikį ir saugo ląsteles nuo neigiamo aplinkos poveikio. Hidrofiliniai spirulinos elementai sudaro tam tikrą kompleksą, kuris atstato ir apsaugo natūralią odos mikroflorą.