ATSKLEISK SAVO NATŪRALŲ GROŽĮ. TIKRA SU ELLAMÉ.

  • Intensyviai drėkina ir puoselėja odą

  • Priglunda tarsi antra oda

  • Poveikis juntamas iškart

Vitaminas E

 

Tokoferilio acetatas (Vitamino E acetatas)
Cheminis pavadinimas (INCI) :
Tocopheryl Acetate (Vitamin E Acetate)
Funkcija: ANTIOKSIDANTASODOS KONDICIONAVIMO MEDŽIAGA

Tokoferilio acetatas naudojamas kaip antioksidantas. Jis apsaugo odos audinius nuo laisvųjų radikalų, kurie gali pažeisti ląstelėse esančius baltymus, riebalus, nukleorūgštis. Dėl antioksidacinių savybių tokoferilio acetatas taip pat padeda apsaugoti odą nuo UV spindulių, senėjimo. Vitaminas E naudojamas ir kaip emolientas, kuris padidina odos drėgmės kiekį.