VAI JAU IZMĒĢINĀJI ELLAMÉ SEJAS MASKU?

  • Intensīvi mitrina un kopj ādu

  • Pieguļ gluži kā otra āda

  • Iedarbība jūtama uzreiz

Alfa lipoīnskābe

 

Alfa lipoīnskābe
Ķīmiskais nosaukums (INCI):
Thioctic Acid (Alpha Lipoic Acid)
Funkcija: ANTIOKSIDANTS

Brīvie radikāļi bojā šūnas, kas ražo kolagēnu un elastīnu, tāpēc āda noveco daudz ātrāk un pirmās novecošanās pazīmes var kļūt redzamas jau pirms laika. Alfa lipoīnskābe ir spēcīgs antioksidants. Tā palīdz aizsargāt ādu un novērst agrākus bojājumus.

Alfa lipoīnskābe izceļas arī ar pretiekaisuma iedarbību, kas palīdz ādai ilgāk saglabāties jaunai. Lietojama ārīgi, alfa lipoīnskābe ir viegli absorbējama. Tā iekļūst šūnās, tās nebojājot.

Placebo kontrolētā pētījumā, kas publicēts “Britu dermatoloģijas žurnālā” (British Journal of Dermatology), 33 sievietes lietoja 5% alfa lipoīnskābes krēmu uz vienas sejas puses un placebo krēmu uz otras sejas puses. Pētījums turpinājās trīs mēnešus, krēmu uzklājot divas reizes dienā. Pēc 12 eksperimenta nedēļām tika novērots ievērojams grumbu un citu ādas novecošanās pazīmju samazinājums tajā sejas pusē, kurā tika izmantots krēms ar alfa lipoīnskābi, salīdzinot ar otru sejas pusi, kurā tika izmantots placebo krēms. Vēl vairāk, pētījums ar pelēm atklāja ādas apsārtuma samazināšanos pēc atrašanās saulē. Tāpēc varam apgalvot, ka alfa lipoīnskābe aizsargā ādu no saules izraisītiem bojājumiem.