VAI JAU IZMĒĢINĀJI ELLAMÉ SEJAS MASKU?

  • Intensīvi mitrina un kopj ādu

  • Pieguļ gluži kā otra āda

  • Iedarbība jūtama uzreiz

E vitamīns

 

Tokoferola acetāts (E vitamīna acetāts)
Ķīmiskais nosaukums (INCI):
Tocopheryl Acetate (Vitamin E Acetate)
Funkcija: ANTIOKSIDANTS / ĀDAS KONDICIONĒŠANAS VIELA

Tokoferola acetāts tiek lietots kā antioksidants. Tas aizsargā ādas audus no brīvajiem radikāļiem, kuri var bojāt šūnās esošās olbaltumvielas, taukus, nukleoskābes. Pateicoties antioksidācijas īpašībām, tokoferola acetāts arī palīdz aizsargāt ādu pret UV stariem, novecošanos. E vitamīns tiek izmantots arī kā emolents, kas paaugstina ādas mitruma līmeni.