VAI JAU IZMĒĢINĀJI ELLAMÉ SEJAS MASKU?

  • Intensīvi mitrina un kopj ādu

  • Pieguļ gluži kā otra āda

  • Iedarbība jūtama uzreiz

Keramīdi

 

Keramīdi
Ķīmiskais nosaukums (INCI):
Glycosphingolipids / Phospholipids / Acrylates C10-30 Alkyl Acrylate / Crosspolymer / Cholesterol / Sodium Hydroxide
Funkcija: ĀDAS KONDICIONĒŠANAS VIELA / EMOLIENTS

Keramīdi ir viena no galvenajām epidermas sastāvdaļām. Tie ir atrodami šūnu membrānā un veic ādas aizsardzības, barjeras funkciju. Tie nodrošina arī transepidermas ūdens saglabāšanu, ādas elastību.

Kopā ar holesterolu un piesātinātajām taukskābēm keramīdi uz ādas veido ūdensnecaurlaidīgu plēvīti un tādā veidā aizsargā ādu no ūdens zaudēšanas, kā arī palīdz atjaunot mitruma līdzsvaru un zaudēto keramīdu daudzumu ādā. Tiek atjaunots dabiskais ādas stāvoklis.

Ja ādā trūkst keramīdu, tā nevar uzņemt citus kosmētikas līdzekļus. Tāpēc, papildinot ādu ar keramīdiem, tiek panākta lielāka arī citu sastāvdaļu efektivitāte. Keramīdus var izmantot arī matu kopšanai.