VAI JAU IZMĒĢINĀJI ELLAMÉ SEJAS MASKU?

  • Intensīvi mitrina un kopj ādu

  • Pieguļ gluži kā otra āda

  • Iedarbība jūtama uzreiz

Koloīdais zelts

 

Koloīdais zelts
Ķīmiskais nosaukums (INCI):
Sodium Bicarbonate / Cellulose Gum / Gold powder
Funkcija: ĀDAS KONDICIONĒŠANAS VIELA

Koloīdais zelts ir neatņemama novecošanās procesus attālinošo krēmu sastāvdaļa, jo tas veicina kolagēna un elastīna ražošanu, kā arī samazina gan nelielas, nesen radušās grumbas, gan dziļās grumbas.

Koloīdais zelts ārīgi tiek lietot arī dažādu ādas saslimšanu ārstēšanai. Tas izceļas ar antibakteriālām īpašībām, palīdz pārnest skābekli uz šūnas centru. Absorbētais koloīdais zelts stimulē mikrocirkulāciju ādā, tādā veidā palielinot fermentu aktivitāti un atjaunojot bojātās šūnas. Tas papildina un veicina minerālvielu uzņemšanu ādā, paātrina šūnu atjaunošanos.