VAI JAU IZMĒĢINĀJI ELLAMÉ SEJAS MASKU?

  • Intensīvi mitrina un kopj ādu

  • Pieguļ gluži kā otra āda

  • Iedarbība jūtama uzreiz

Rožu ziedu ekstrakts

 

Damaskas rožu ziedu eļļa / franču ērkšķrožu ziedu ekstrakts
Ķīmiskais nosaukums (INCI):
Rosa Damascena Flower Oil / Rosa Gallica Flower Extract
Funkcija: ĀDAS KONDICIONĒŠANAS VIELA / TONIKS

Damaskas rožu (lat. ‘Rosa Damascena’) ziedu eļļa un franču ērkšķrožu (lot. ‘Rosa Gallina’) ziedu ekstrakta sastāvā ir vairāk nekā 400 dažādu ādai noderīgu sastāvdaļu. Īpaši svarīgi ir tanīni, kuri ādu tonizē, stimulē, veicina tās reģenerāciju.

Kosmētisko līdzekļu ražošanā tiek izmantota rožu eļļa, kam ir antiseptiska, nomierinoša un mitrinoša iedarbība. Tāpēc tā ir piemērota visiem ādas tipiem, pat sausai, kairinātai un nobriedušai ādai. Rožu eļļa tiek lietota arī plīsušu kapilāru, ekzēmu ārstēšanai, iekaisuma procesu un apsārtuma mazināšanai.